За нас

ЕТ “ЕЛА”-Мариана Митева е професионална почистваша фирма създадена през 2002 година. През годините се доказахме като почистваща фирма, ползваща се с висока степен на доверие и предпочитана от клиенти с подчертано внимание върху корпоративната сигурност, конфиденциалността, безкомпромисното качество на изпълнение на услугата.

ЕТ “ЕЛА”-Мариана Митева извършва цялостно почистване чрез различни методи. Наред с професионалните почистващи машини, почистваме и ръчно, с внимание към най-малкия детайл. Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като предлагаме различни схеми за почистване.
За всяка наша оферта ние подхождаме индивидуално като се съобразяваме с необходимите дейности за поддръжката на Вашия офис, административна сграда, производствено или складово помещение и съответно предлагаме необходимите хигиенни материали за Вашите санитарни нужди.
Почистващата техника, която използваме е производство на световно известни компании, доказали се в сферата на почистващите услуги.
При подбора на използваната от нас почистваща техника сме постигнали оптималното съотношение на параметрите качество, надеждност, ефективност, екологичност и експресен сервиз.

Препаратите, с които работим са одобрени от Министерство на здравеопазването по критериите за безопасност и са сертифицирани и стандартизирани по международната система за управление на околната среда ISO 14001:2004, както и по европейските критерии за екологична биоразградимост „ЕКОЛЕЙБЪЛ” за 95% разградимост във вода.
За всяка повърхност използваме подходящия препарат.

Най-важния фактор за успеха на всяка фирма, развиваща дейност в сферата на услугите е човешкия ресурс . Като свое предимство, ние отчитаме професионализмът и мотивацията на нашия екип. ЕТ “ЕЛА”-Мариана Митева инвестира в развитие на квалификацията на своя персонал, които посещават периодични курсове за обучение в сферата на дейностите свързани с хигиенните услуги и професионалното почистване.

Разполагаме с отлично подготвен и мотивиран екип, който познава спецификата на работа и всички тънкости на почистващия процес. Ние ценим професионализма, високото качество на извършваните дейности, конфиденциалността и опазване на имуществото, коректното отношение и позитивно мислене, държим на ясните и точни взаимоотношения.
ЕТ “ЕЛА”-Мариана Митева се ангажира със социална отговорност към служителите, лоялност към партньорите, коректност към клиентите, отговорност при участие в проекти с дългосрочен, общественополезен или благотворителен ефект.
Ела77 ЕООД © Всички права запазени.