Килими

Килимите представляват важна част от вътрешното жизнено пространство, независимо дали те се използват за украса, като подовата настилка или да създадете топлината в една стая. Те са красивите произведения на изобразителното изкуство. Те заслужават да бъдат почиствани редовно, за да запазят красотата си за възможно най-дълго. С други думи - редовното почистване на килима е задължително.

Ние почистваме всички видове килими: вълнени черги, афганистански Килими, ориенталски персийски килими, турски килими, памучни килими, китайски Килими коприна, синтетични Съвременни Килими
Ние разполагаме постоянно с обучен свой персонал, който да осигури само най-високо качество в тази специфична сфера за почистване. Ние използваме екологични биоразградими професионални продукти за почистване, които са 100% безопасни за употреба във всеки дом.
Нашите специалисти за почистване на килими ще проверят вашия килим и идентифициране на потенциални трайни петна и ще ви дадат оценка на очакваните резултати. Нашата почистваща техника, съчетана с уникален процес на почистване, ще гарантира, че килимите са напълно почистени. Почистващите разтвори се инжектират дълбоко в килима под високо налягане и веднага се извлича мръсотията.

Методът за пране на килими, който ние използваме е екстракция с гореща вода, известен също като почистване с пара. Този метод се препоръчва от почти всеки производител на килими.

Цена: 1.50 лв. на кв. м.
Ела77 ЕООД © Всички права запазени.