Почистване на стъкла

Прозорците са еталон за чистотата на едно помещение. Уютно е, когато те са блестящи и светлината огрява вътрешните пространства. За почистване на стъкла в ЕТ ЕЛА използваме професионални препарати, който отстраняват всички замърсявания и наслоявания.

След като почистените стъкла изсъхнат се образува защитен слой, който предпазва стъклото и спомага за по-бавното му последващо замърсяване. Почистването на прозорци след ремонт и почистването на прозорци без ремонт е доста различно, препаратите и методите на почистване са различни, различно е и времето необходимо за извършване на тези операции.

Цената на услугата почистване на прозорци в ЕТ ЕЛА е разделена в две отделни групи, сезонно почистване и почистване след ремонтни дейности. Трябва да знаете, че цената е за почистване само от едната страна на стъклото , тоест едностранно. Дограмата и профилите се почистват отделно и цената при тях е на линеен метър от едната страна.

За поддръжка на стъклени повърхности използвайте винаги скуиджи, моп за ръчно почистване, микрофибърен моп и професионален препарат. ЦЕНА:0,96 лв. кв.м.
Ела77 ЕООД © Всички права запазени.